Kumppanimme

3stepIT

3stepIT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut kiertotalouden edelläkävijä. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaamme voivat hallita IT-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Visiomme on olla johtava teknologian elinkaaren hallinnan tarjoaja. Missiomme on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti vähentämällä teknologiasta aiheutuvien päästöjen ja elektroniikkajätteen määrää.

Tahtotila toimia vastuullisesti, rakentaa hiilineutraalia tulevaisuutta sekä edistää kiertotalousratkaisuja muodostavat yhteisen arvopohjan yhteistyöllemme. Go Circular -nimeä kantavaan ESG-strategiaamme nojaten olemme sitoutuneet olemaan hiilineutraali yritys vuoteen 2030 mennessä. Autamme asiakkaitamme välttämään CO2 -päästöjä sekä vähentämään elektroniikkajätteen määrää kiertotalouteen perustuvan teknologian elinkaaren hallintapalvelumme avulla.

Lue lisää »

Cinia

Aava

Aava on Suomen suurimpia yksityisiä terveydenhuollon yrityksiä. Olemme sataprosenttisesti suomalainen perheyritys. Haluamme erottautua ihmisvastuullisena ja huippulaatuisena toimijana. Tavoitteenamme on tarjota ylivertaisia asiakaskokemusta ja olla toimialamme halutuin työpaikka. Teemme paljon töitä, jotta saamme pidettyä asiakkaan hyvinvoinnista entistä parempaa huolta myös lääkärikäyntien välissä.

Perheyhtiönä panostamme pitkäjänteiseen ja vastuulliseen kasvuun, joka lisää sekä yrityksen, että ihmisten hyvinvointia. Jokaisen ihmisen kokemukseen hyvinvoinnista vaikutetaan hieman eri tavalla. Kuka on parempi esimerkki omasta tavasta voida hyvin, kuin 64-vuotias mies, joka voi parhaiten silloin kun hän on yksin avomerellä, 10-metristen aaltojen lyödessä veneen yli? Kun pidämme huolta ihmisistä, on ihmisillä voimaa ja intoa pitää huolta sekä toisistaan, että myös maapallostamme.

Tapion valmistautumisen eri vaiheita on taltioitu, jotta matka voi inspiroida sekä purjehtijoita, että kaikkia muitakin, jotka haluavat elää omannäköistään elämää. “Tapion Aava” on lyhytelokuva, joka valottaa miestä purjehduksen takana ja avaa oppeja, joita hänelle on vuosien varrella mukaan tarttunut.

Aktia

Aktia tarjoaa yksityishenkilöille, yritys- ja yhteisöasiakkaille sekä instituutioille asiakaslähtöisiä, läheiseen neuvonantoon perustuvia pankki- ja rahoituspalveluja eri kanavissa. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Aktian tavoitteena on olla vakavarainen, luotettava ja ekologisesti vastuullinen kumppani taloudelliseen hyvinvointiin sekä toimialan halutuin työpaikka. Nämä arvot toteutuvat hyvin tässä purjehduskumppanuudessamme.

Lue lisää »

Caligo

Finnlines

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani tarjoamalla heidän käyttöönsä turvallisia ja laadukkaita merikuljetuspalveluita. Kehitämme palvelutuotteitamme rahtiasiakkaiden ja matkustajien tarpeiden mukaan. Tarjoamme luotettavan meriyhteyden niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Meri ja merenkulku on meille elintärkeää. Olemme sitoutuneet pitkäjänteiseen työhön ympäristön hyväksi. Katsomme pitkälle tulevaisuuteen ja investoimme energiatehokkuuteen ja ekotehokkaisiin palveluihin, sillä energiansäästö on paras tapa vähentää päästöjä ja saavuttaa välittömiä tuloksia.

Lue lisää »

Olemme kotimaisen tuulivoiman tuotanto- ja kehitysyhtiö. Seitsemän tuulipuistoamme tuottavat energiaa 750 GWh/v, uusien tuulipuistohankkeidemme kautta saavutamme lähivuosina jopa 1,2 TWh/v tason. Alan edelläkävijänä otimme ensimmäisenä käyttöön megawattiluokan tuulivoimalat Suomessa ja rakensimme maailman ensimmäisen jäätyvän meren tuulipuiston Porin Tahkoluotoon. Tuottamamme energia kulkee kotimaisiin kotitalouksiin ja teollisuuteen omistajiemme, kahdeksan suomalaisen energiayhtiön kautta.

Rakennamme hiilineutraalia maailmaa tuulen ehdoilla. Olemme kulkeneet kotimaisen tuulivoiman kehityksen kärjessä jo yli 20 vuotta ja jatkamme samalla tiellä. Tuotamme puhdasta ja uusiutuvaa energiaa, jonka tuotannossa ei synny päästöjä ilmaan, veteen tai maaperään. Edistyksellisenä ja luotettavana toimijana kannamme vastuun tuulipuistoistamme hankekehityksestä ja rakentamisesta tuotantoon, huoltoon ja purkuun asti. Turvallisesti, ympäristöä ja luontoa vaalien.

Lue lisää »

Kotkamills

Norsepower toimittaa roottoripurjeita jotka mahdollistavat suurten rahti- ja matkustaja-alusten polttoaineenkulutuksen ja päästöjen alentamisen.
Norsepowerin missiona on alentaa kauppamerenkulun päästöjä roottoripurjeiden avulla - missiomme on täysin yhteneväinen Tapio Lehtinen Sailingin tavoitteiden kanssa ja on Norsepowerille suuri kunnia saada olla mukana tukemassa projektia.

Read more »